V Glasbeni šoli Ljubljana Moste - Polje že več kot 70 let poučujemo glasbo. Naše plemenito poslanstvo doživljamo odgovorno in ga delimo z ljudmi okoli sebe. Pod vodstvom strokovnih, predanih ter prijaznih učiteljic in učiteljev poučujemo inštrumente in petje, izvajamo pa tudi program predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice.

Letošnje povabilo k vpisu v glasbeno šolo je zaznamovano z veliko družbeno preizkušnjo, ki naša življenja korenito spreminja in v nas morda vzbuja tudi negotovost in nemir. Prav zaradi tega s še večjo prepričanostjo vabimo k vpisu otrok v glasbeno šolo. Aktivno ukvarjanje z glasbo, bodisi petje ali igranje inštrumenta, zagotovo z razvojne perspektive pomeni eno izmed dejavnosti, ki najbolj celostno vplivajo na kratkoročno in dolgoročno blaginjo otroka. Glasbena dejavnost namreč pri otrocih spodbuja psihomotorični, miselni in čustveno-socialni razvoj.
 

 

VPIS V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM GLASBA: učenje inštrumenta oziroma petja
Če želite vašega otroka vpisati v Glasbeno šolo Ljubljana Moste - Polje na inštrument ali petje v program Glasba, mora vaš otrok pred vpisom opraviti preizkus glasbenih sposobnosti, ki bodo potekali od 22. do 30. maja 2023 oziroma med 21. in 25. avgustom 2023 (naknadni rok). Za preizkus morate otroka prijaviti preko spletne prijavnice.
 

SPLETNA PRIJAVNICA - NAKNADNI rok
za preizkus glasbenih sposobnosti za šolsko leto 2023/2024
(spletna prijavnica je aktivna do 20. 8. 2023)


O opravljenem preizkusu glasbenih sposobnosti in vpisu boste starši obveščeni po navadni ali e-pošti.
Trajanje izobraževanja in priporočena starost začetka šolanja

 
VPIS V IZOBRAŽEVALNI PROGRAM PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA IN GLASBENA PRIPRAVNICA
V izobraževalni program predšolska glasbena vzgoja bomo v šolskem letu 2023/2024 vpisovali otroke letnik 2018 (stare 5 let).
V izobraževalni program glasbena pripravnica bomo v šolskem letu 2023/2024 vpisovali otroke letnik 2017 (starost 6 let).
Za vpis v izobraževalni program predšolska glasbena vzgoja oziroma v izobraževalni program glasbena pripravnica predhodni preizkus glasbenih sposobnosti ni potreben!

Vpis bo potekal preko spletne prijavnice na šolski spletni strani od četrtka, 1. junija 2023 do petka, 9. junija 2023 oz. do zapolnitve prostih mest (število mest je omejeno).

 
SPLETNA PRIJAVNICA
za vpis v program predšolska glasbena vzgoja in glasbena pripravnica (Moste in Polje)
(spletna prijavnica bo aktivna od 1. do 9. 6. 2023 oziroma do zapolnitve mest)
  
 
Facebook